Saturday, 17 March 2012

JEJAK KASIH (bahagian 2) ^. ___^

alhamdulillah. kite bertemu lagi :)

2nd day jejak kasih kami,kami memilih destinasi ke PUTRAJAYA untuk melepaskan rindu lagi. (bunyik lain mcm je) hahahaha. langkah kanan la kite org g sane, ade pulak Festival Hot Air Ballon yang ke 4. dpt tgk dpn dpn mate. dlu suke lukis dye. sbb dye sgt comel ok. bulat je. dammmm! geram x dpt nak naik sbb dye x naik tinggi. ade limit. x syok la kan! (padahal gayat!) muahahaha :D


bergambar dkt sebelah bakol HOT AIR BALOON! woohh0ooo! :P

jd lah bergambar dkt replika je kan?? :)

lepas tu kite org pon g lah ke Tasik Putrajaya. tmpat idaman perkahwinan piqano. amin. insyaALLAH semoga jd knyataan k syg.

aku,piqano n anees <3


drama queen! hahahahaha :D


sape plg GEMOK?? :P


 
aku dh mcm gengster dh! huuu :)


bunga sakura :)




kene pakse bergambar dkt pokok! busuk giler! :P

selepas pnt berjalan dan melantak sakan,kami pon pulang lah ke rumah masing masing. mmg JEJAK KASIH btol la kan. spent time dgn kawan kawan tercinta. sgt best! hope dpt jumpe lagi k. Anees, dh dpt baby jgn lupe bg taw k. xcited nak dpt ank sdare ni. Piqano, jumpe di KL! bg yang tiada dlm sesi ni, Ida, jage diri baik baik kat tmpat org k. kene survive,baru SUPERWOMAN! :) Ecah pulak, ko bwk bwk bincang dgn piqano  nak stay mane sbb ko pon dpt KL kan?? :)

korang korang pe pon dh masok alam pekerjaan ni, jgn lupe stay n keep in touch k! jgn lupekan atax! syg uollssss ^.___^

last gambar kenangan di PUTRAJAYA ^. ___^



n nilah lemak yang aku bela selama 4 bulan. hahahahaha :P

k lah uollsss. got to go! time utk bergayut. mr papan dah tunggu ^. ___^
assalamualaikum.

 








4 comments:

  1. hahahahaha. papan! eh. silap! mok mok! TQ :)

    ReplyDelete
  2. hahaha. mane taw nak folo. takot dye dating je :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...