Monday, 9 April 2012

Miss Summer Malice ^^

Assalamualaikum. hye uolsss!
alhamdulillah bertemu lagi kite :)

aceli, entry aku kali ni nk bercerite psl seseorg.
name dye kat ats ni la! huuu. ni sbnrnye name market dye je. so dye lebih senang dipanggil cipa cipunk! ^^

frst aku kenal dye melalui FB semata mata. n berterusan sehinggalah kiteorg dipertemukan untuk julung kalinya.
for the frst time,I'VE FALLIN IN LOVE WITH HER! ^^
maksud aku bkn la aku cintan kat dye smpai aku jd L***O.
alhamdulillah. naluri aku still lagi straight k uolsss!
about dis lady. dye sgt simple. mempunyai kecantikan yang sangat semulajadi. tanpa makeup pon dye ttp nmpak anggun. dye juge sgt sng utk bwk bsembang, sgt peramah, sgt cheerfull, sgt membantu sbb tlg pgg kan hand bag i time i wiwi. 
dan aku sgt gembira sbb tambah lagi kwn baru. berkawan biar beribu rite?? heee :D

overol, have a very good time with her untuk satu hari dan bersama dua org lagi budak kecik yang degil n ngada sbb buat kite org main roller coaster free! nasib baik aku xpening! kalau aku muntah kat korg, jgn tanya mengapa! hahahaha :D

pe pe pon thnx jgk kat cipa n your mr rusa sbb bwk kami p jln jln. 
insyaALLAH, ade jodoh,pjg umo, kite hang out lagi k.

entry ni khas utk MISS SUMMER MALICE!  

mwaxxx! : *


6 comments:

  1. Replies
    1. aippp! slalu pasal dye je! biokan! byk lemak ini budak! :P

      Delete
  2. lalalalallaa :D
    tgok la awek spe kn sweet cmni..hehehe
    tq yayunk!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishhh. i mmg sweet dr dulu kan?? xtaw ke??
      lalalalalala~
      welcome my dear! ^^

      Delete
  3. nice blog...already follow you...follow me back dear :)

    http://mcyahvespa.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...