Wednesday, 17 August 2011

PENYEPAH DAN PENGEMAS~!! :P

assalamualaikum..xjwb dose,law jwb syg.. (:

dsebab kan cuty dua ary,so sye byk sgt mase tluang..2 yg rancak je mengupdate blog 2..hahaha :D
bbalik kpd tajok kite..penyepah dan pengemas~??cam pelik je bunyinyeee.tapi ade je org yg ade dua2 karakter ni taw..sye la org itu..hahaha..
YA~!!! sye mmg seorg PENYEPAH..ni lah buktinyeee :

dah 2 minggu dalam keadaan begini (:

tapi sye juge seowg PENGEMAS..malangnye,,mood mengemas 2 dtg bler free je seperti arini..hahahaha..ni bukti sye seowg pengemas : 

aceli,xda la kemas sgt an??tp ade la rupe baju2 yg berada di dalam almari :P

P/S : bnda yg baik diikut k.. (:

11 comments:

  1. rajin2 la sket mengemas tu
    baru anak dara true.
    heheh

    ReplyDelete
  2. hahhah . ,macm same je keadaan kita ni :)
    malas giler nk kemas smpai syahirah pon dok membebel selalu ... :P

    ReplyDelete
  3. ada 2 jenis anak dara kalau nak tahu:

    1)rajin mengemas,memasak,buat kerja rumah tetapi malas untuk belajar...
    2)rajin belajar,serta pandai tetapi malas mengemas dan memasak....

    p/s:kalau ade kesilapan harap perbetulkan lah ye...ini dari pandangan sye sbgai kaum adam =)

    ReplyDelete
  4. piiiiinn poooonnn.... nk menyemak kat cni blh?? tmbh semak apa yg patot...haha

    ReplyDelete
  5. heee.
    dua2 sye xstuju.
    boleh??
    aceli dye bgantong kpd individu tsebut..
    xsemua ank dara yg mcm awk mksodkan 2..

    ReplyDelete
  6. yup..mmg la btl..tapi ade je mcm tu..
    dapat yg jnis pemalas tu..perghhh assignment group..pun,tak nak buat,tak nak hantar,nak name je..hahah...jangan harap la..
    kalau sem 1 je tak pe la...ni dari sem2 sampai sem6...mne tak keluar statement mcm tu ahhaha

    ReplyDelete
  7. hahahaha :D
    sye bkn sebegitu ok~!!
    team work msty kne ade!!
    mane leh tinggai gitu je.
    markah nk gempak.
    toi dok??
    huuu.

    ni msty da kes camni blaku kt awk an??
    huuuu.

    ReplyDelete
  8. hahahh..
    a'ah sangat-sangat geram betol...

    hahha tak pe yg penting jd perfect!
    pembersih,pandai masak,berjaya dlm kerjaya =)
    complete set..sis...lalalalala

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...